Golfpilates - Kehity golfissa pilateksen avulla

Mitä pidempään olen opettanut golfia, sitä selvemmäksi minulle on tullut kehon fyysisten ominaisuuksien merkitys oppimiselle ja svingin onnistumiselle. Kehon liikkuvuuksilla ja lihastasapainolla on valtava merkitys siihen, miten toistettavasti ja tehokkaasti lyönti onnistuu. 

Pilateksen avulla kehitetään kehon hallintaa, keskustan käyttöä, keskittymistä, täsmällisyyttä, liikevirtausta ja hengitystä. Syvimmillään pilateksessa on kyse ryhdistä, jossa ranka on tuettu ja lihakset toimivat oikein. Kaikki nämä liittyvät myös golfiin. Kun ryhti on hyvä, keho pääsee liikkumaan vapaasti lyönnin aikana ja lihasten voimantuotto onnistuu luonnollisesti.

Lihaksia harjoitutetaan toimimaan niiden luonnollisessa aktivaatiojärjestyksessä - kuten ne on luotu tekemään. Näin kehon lihakset toimivat yhdessä ja tuottavat parhaan mahdollisen voiman liikkeessä. Liikkeeseen, kuten svingiin käytetään vain se määrä energiaa, kuin on tarpeellista. Lyönti on taloudellinen ja se pysyy koossa viimeisillekin väylille.

Lyönti on toistettava, tehokas - ja vaivaton.

Treenit ovat monipuolisia ja niissä keskitytään liikkeiden laatuun, hallintaan ja täsmällisyyteen. Treenien tempo on rauhallinen, mutta tehokas, kun liikkeet tehdään huolella. Opit käyttämään kehoasi oikein: liikkuvuus, kehonhallinta ja lihasvoimasi kehittyvät.

MIKSI PILATES?

ILMOITTAUDU MUKAAN

Pilatestreenit verkossa tai paikan päällä

TORSTAISIN KELLO 16:30-17:15

4.11-16.12 JA 6.1-31.3

Osallistu pilatestreeniini verkossa livetunnille, tee se myöhemmin kun sinulle sopii tai tule Totalfysion salille Tuusulan Golfklubille tekemään se kanssani. Treenit on kohdennettu golfareille ja treenien lomassa käydään läpi kehon liikeratoja svingitekniikkaa kehittäen. Suosittelen tutustumista pilateksen alkeisiin ennen treenien alkua esimerkiksi lokakuun alussa online.jeahgolf.fi sivuilta löytyvän alkeiskurssin avulla. Näin hyödyt treeneistä entistä paremmin.

Hinta: 

Online Pilatestreenipaketti 20 kertaa  100€

Yksi treenikerta Totalfysiossa 10 € / kerta

Tarvitset:

- pilatekseen soveltuvan, mielellään hieman paksumman jumppamaton

- golfmailan tai kepin svingitreenejä varten

- noin 2 m pitkän vastuskuminauhan

Lähetän Online piletestreenipakettiin osallistuville ohjeet lokakuun lopulla live-treeneihin osallistumiseen. Treenit voi maksaa ilmoittatumisen yhteydessä tai MobilePayllä numerolla 31722 / Jeah golf

Tervetuloa treenamaan kehosi kuntoon ja kehitä lyöntiäsi treenien lomassa, kuin vahingossa!

Online Workout_edited.jpg
Online

Osallistu verkossa

Vaikka treenit ovat jo alkaneet, voit liittyä mukaan Facebookin suljettuun ryhmään, jossa treenit ovat tallennettuina. Tunnit ovat käytössäsi ja voit tehdä niitä oman aikataulusi mukaisesti. Pilatestreenipaketti (Hinta: 100€) sisältää yhteensä 20 harjoituskertaa

Pilates Work Out _edited.jpg
Totalfysio

Osallistu tunnille

Osallistu tunnille Totalfysion tiloissa paikan päällä. Tunnille otetaan enintään 8 osallistujaa. Voit osallistua yksittäisille kerroille tai vaikka kaikkiin läpi talven. 

Tunnin hinta: 10 € / kerta