top of page

Opetus

Opetan golfia pääkaupunkiseudulla JEAH GOLFKOULUJEN eri toimipisteissä. Kesäisin annan tunteja pääsääntöisesti Tuusulan Goflklubilla ja talvisin Green Golf Malmilla ja Töölö Golf Clubin simulaattorissa. Pilatesta opetan talvisin verkossa viikottaisessa treenissäni Heinin Golf -alustalla.

BUNKER.jpg

Opetustarjonta

Yksityistunnit 1-4 hlöä

Ryhmätreenit

    Viikkotreenit 

    Lauantaitreenit

    Treenipäivät

Oppiminen

Oppiminen on aina yksilöllistä.  Varmaa on, että uuden asian oppiminen vaatii toistoja ja palautetta onnistumisesta erityisesti harjoittelun alkuvaiheessa. 

 

Yksityistunnilla saat kaiken huomion lyöntiisi. VIdeoanalyysin avulla päätetään tavoitteet lyöntisi tai pelisi kehittämiseksi ja niitä harjoitellaan erilaisin harjoittein. Jokaisen tunnin lopussa saat koosteen tunnista ja tavoitteista tulevaan omatoimiseen harjoitteluun. Suosittelen useamman tunnin ottamista, jotta varmistat kehityksen oikean suunnan.

 

Ryhmätreenit suunnittelen aina jonkin teeman ympärille. Annan ohjeet aluksi koko ryhmälle, jonka jälkeen kierrän kaikki osallistujat läpi palautetta antaen. Omatoimista harjoittelu ja toistoja tulee ryhmäopetuksessa usein enemmän ja se toimii usein hyvänä tukena yksityistunnin jatkeeksi.

 

Eri opetusten yhdistely on toimiva tapa kehittyä. Suunnittele itsellesi kokonaisuus, joka tukee omia tavoitteitasi ja oppimistapojakisi. Voit ottaa harjoittelun tueksi verkkovalmennukseni, joiden avulla myös omatoiminen harjoittelu onnistuu.

 

Ajatuksistani oppimisproressista voit lukea lisää blogitekstissäni tästä.

Harjoittele omatoimisesti Heinin Golf -oppimisalustalla

Opi golfia helposti ja vaivattomasti. Harjoittele  oppieni avulla älylaitteellasi missä ja milloin haluat. Tutustu maksutta!

hg-logo-mark-reverse-rgb.png

"You don't get what you wish for,
you get what you work for"

heinille_edited_edited.png
bottom of page