Opetus

Opetan golfia pääkaupunkiseudulla JEAH GOLFKOULUJEN kolmessa eri toimipisteessä. Tuusulan Goflklubilla, Hirvihaaran golfissa ja talvisin Green Golf Malmilla. Pilatesta opetan verkossa viikottaisessa treenissäni marraskuusta 2021 alkaen.

 

Uskon pitkäjänteiseen harjoitteluun ja siksi suurin osa opetuksistani on säännöllisiä ryhmäopetuksia. Lajitaidot kehittyvät jatkuvan harjoittelun avulla, jolloin ne jäävät pysyviksi muutoksiksi. Yksityisopetuksiakin kannattaa ottaa säännöllisin väliajoin. 

 

Golfopetuksen tueksi suosittelen golfarille suunnittelemaani pilatesharjoittelua. Kehon hallinta ja optimaalinen lihasaktivaatio auttavat hyvän tekniikan oppimisessa.  Lyönti on toistettava ja tehokas, kun keho liikkuu oikein. Kehon liikkuvuudet ja tukilihasten aktivaatio ei kehitä vain golfiasi, vaan parantavat kehosi hyvinvointiasi arjessa ja ennaltaehkäisevät tuki- ja liikuntaelinsairauksia - ehkäpä mielen hyvinvointiakin.

#heiningolf 

Bsw-pieni.jpg

YKSITYISTUNNIT

Alk. 90 € / h 

Yksityistunnilla lyöntiäsi käydään läpi henkilökohtaisesti videoanalyysin ja tarvittaessa TrackMan -analyysin avulla. Saat jokaisen tunnin jälkeen ohjeet omatoimiseen harjoitteluun.

Hinnat: 90 € / hlö, 100€ / 2 hlöä, 110€ / 3-4 hlöä.

Opetuspaketit:

5 x yksityistunti 400€ / 1hlö, 450 € / 2 hlöä

Talvella hintaan lisätään harjoituspaikkamaksu. (20€/h Malmilla ja 10€ / h Tuusulassa)

DSC02091.jpg

PELI- JA OPETUSMATKAT

SYKSY JA KEVÄT

Heini on mukana syksyllä ja keväällä järjestettävissä golfmatkoissa.  Heinin matkoilla saat opetusta monipuolisesti harjoitusalueella ja kentällä. Matkat ovat tehokkaita hyvän fiiliksen opetus- ja pelimatkoja. Tulevat matkat löydät Jeah Golfin sivuilta.

Img12855_valmis_edited_edited.jpg

VERKKOKURSSIT

KEHITY GOLFISSA MISSÄ JA MILLOIN VAIN

Voit harjoitella oppieni mukaan vaikka kotona verkkokurssieni avulla Heinin Golf Appissa tai verkkoselaimessa. Voit ostaa yksittäisiä kursseja tai hankkia käyttöoikeuden kaikkeen verkko-opetuksiini kuukausimaksulla. 

heinille_edited_edited.png