top of page
grippi.png
heiningolfkirja_kansi_v04_markkinointiin

Heinin Golfkirja
-Kohti täydellistä svingiä

Nuoruuden unelmani: Kirjoittaa kirja golfin oppimisesta ja opettamisesta. Uskomatonta, että se on nyt totta. Ja kirjasta tuli vielä paljon upeampi, kuin uskalsin ikinä unelmoida. Voin todella sanoa eläväni unelmaani.

Casting is everything. Tämän kirjan onnistumisen salaisuus on tiimini. Sain parhaat mahdolliset ammattilaiset tekemään kirjaa kanssani ja heidän käsittelyssään siitä hioutui timantti. Valokuvat kirjaani on ottanut valokuvaaja Sampo Korhonen, tekstin on editoinut Noora Lintukangas ja taiton on tehnyt Satu Kontinen. Käsittämättömän taitavia ja upeita tyyppejä kaikki. Tiimini kanssa golfkirjastani tuli yksilöllinen ja erilainen golfopetuskirja, jollaista ei ole ainakaan itselleni ennen golfissa tullut vastaan - lifestyle henkinen kirja, jonka kelpaa jättää lojumaan vaikka olohuoneen pöydälle, vain vilkuillakseen sitä silloin tällöin yhä uudestaan.

Olen kirjassa kirjoittanut golflyönnin periaatteet mailan ja kehon liikeratojen näkökulmasta. Niitä harjoitutan erilaisin treenein, jotka on kuvattu ja kirjoitettu auki mahdollisimman selvästi. Kirjassa on paljon infoa, jota ei välttämättä kerralla kannata edes yrittää ajaa sisään. Kirjan asioita kannattaa mutustella asia kerrallaan, ajan kanssa. 

Toivon, että kirjastani on hyötyä sinulle ja pelillesi. Toivon, että harjoittelusta tulee hauskempaa, kun tiedät mitä harjoitella ja miksi. Uskon todella, kirjan nimen mukaisesti, että kaikille on olemassa se oma täydellinen svingi - ja se on mahdollista saavuttaa. 

Upeaa matkaa oman täydellisen svingin metsästykseen kirjani kanssa!

Terkuin,

Heini

Psst! Kirjan oppien tueksi olen tehnyt verkkovalmennuksen: Löydä täydellinen svingisi, josta voit lukea lisää tästä.

"Golf on vaikea laji. Vaikein, jota olen koskaan kokeillut. Juuri tämä vaikeus kiehtoo minua eniten golfissa ja sai minut aikoinaan koukkuunsa."

Ote kirjan tekstistä: Heinin Golfkirja - Kohti täydellistä svingiä.

Tilauslomake
bottom of page