heinille_edited_edited.png
 

Tarinani

Aloitin golfin nuorena. Kehityin nopeasti ja menestyinkin jonkin verran, mutta minulla ei ollut aavistustakaan, mitä olin tekemässä. Löin, löin ja löin - mutten kokenut kehittyväni tai ainakaan en tiennyt miten. Muissa lajeissa olin tottunut saamaan palautetta kehittymiselle ja tiesin, miten parantaa suoritusta. Golfissa en, sillä valmennuskulttuuri oli 90-luvun alussa vielä kovin nuori. Halusin kuitenkin ymmärtää golfsvingiä ja janosin lisää tietoa - ja siten minusta tuli golfopettaja.

Opiskelin liikuntatieteiden maisteriksi ja golfopettajaksi 2000-luvun alussa. Valmensin maajoukkuetta kymmenen vuoden ajan, jolloin syvennyin kilpagolfiin. Ammattilaisgolfin syvyyksiin pääsin puolisoni Ari Savolaisen caddienä Aasian Tourilla ja treenimatkoilla eri puolilla maailmaa huippuvalmentajien opissa. Nykyään opetan kaiken tasoisia pelaajia ja mielenkiintoisinta on ollut se, miten eri tavoin kaikki oppivat omien fyysisten ominaisuuksiensa puitteissa. Jokainen oppitunti on erilainen - ja se, jos jonkin on innostavaa!

 

Tiedonjanoni ei ole laantunut, vaan haluan oppia yhä lisää. Valmistuin vuonna 2020 pilatesohjaajaksi ja se on avannut golfopetukselleni täysin uuden väylän. Paremman anatomian ja fysiologian tietämyksen myötä olen oppinut ymmärtämään yhä paremmin, mitä golf keholta vaatii ja miten tuloksiin päästään. Nykyään asiakkaideni oppimisprosessi on huomattavasti aiempaa lyhyempi.

Kaiken oppimani tiedon haluan jakaa kanssasi, jotta voisit nauttia golfista yhä enemmän.

Kirjastani "Heinin Golfkirja - Kohti täydellistä svingiä" voit lukea ajatuksistani golflyönnistä. Heinin Golf Appissa pääset mukaan oppimatkalle kanssani ja voit harjoitella missä ja milloin vain. Seuraa minua Instagramissa @heinihaapala ja tilaa YouTube-kanavani Heinin Golf ja opi svingi yhä paremmin vinkkieni avulla. Uutiskirjeen voit tilata sivun alareunasta ja matkastani golfopettajana voit lukea lisää tästä.

Tervetuloa kehittymään golfissa kanssani!

- Heini

 
grippi_edited.jpg

Opetan kesäisin Tuusulan Golfklubilla ja talvisin Green Golf Malmilla ja Planmeca Areenalla. Kuluvan talven vietän Aurinkorannikolla Espanjassa ja opetan Golf Torrequebradassa

Golfopetus

"We often know what should happen in the golf swing, but it's the HOW most players are missing"
-Heini, PGA Golf Professional & Pilates Instructor

Heinin Golf App logo (Käyntikortti) (3.5 x 10 in).png

Opi verkossa

Kehity kanssani golfissa missä ja milloin vain. Golfalustallani, Heinin Golf, löydät useita kursseja, joiden avulla voit harjoitella omatoimiseti älylaitteella tai verkkoselaimella oman aikataulun mukaan. Lataa Heinin Golf Appi käyttöösi Google Play tai Apple Storesta tai katso kurssit tietokoneellasi nettiselaimella. Voit ostaa yksittäisiä kursseja tai ota alustan koko tarjonta käyttöösi kuukausimaksulla.

Tutustu maksutta 7 vuorokauden ajan.

Maksa liikuntaeduilla (6).png

1.

OPIT PAIKASTA RIIPPUMATTA

Voit harjoitella ajasta ja paikasta riippumatta huippuvalmentajan opeilla. Parhaimmat opit ovat aina mukanasi älylaitteellasi.

2.

OPIT EDULLISESTI

Verkkokursseilla opit pitkäjänteisesti ja säästät satoja euroja henkilökohtaiseen opetukseen verrattuna. 

3.

HARJOITTELE YHÄ UUDELLEEN

Golfopetuksessa asiat unohtuvat nopeasti. Verkkokursseilla voit palata oppeihin yhä uudestaan osaamistasi syventäen.

Maksa liikuntaeduilla (5).png
hg-logo-mark-reverse-rgb.png

HEINISTÄ SANOTTUA

“SVINGIN SANOITTAJA. HEININ PEDAGOGISET TAIDOT OVAT ENSILUOKKAISIA. KERRANKIN YMMÄRSIN, MISTÄ SVINGISSÄ ON KYSE." 

RAIMO, HCP 16

“KÄYN HEININ OPETUKSESSA SÄÄNNÖLLISESTI. HALUAN TSEKKAUTTAA LYÖNTINI JA YLLÄPITÄÄ LYÖNTINI TASON. HEININ LOOGINEN JA YMMÄRRETTÄVÄ LÄHESTYMISTAPA OPETUKSESSA ON AUTTANUT PITÄMÄÄN PELINI KUNNOSSA JO VUOSIA"

MILLA, HCP 7

“LÄMMIN KIITOS APISTASI. OLEN KEHITTYNYT VALTAVASTI JA TASOITUKSENI ON TIPPUNUT. OLEN SAANUT ERITYISESTI APUA LÄHIPELIINI. KIITOS!"

SALLA, HCP 18

Maksuvälineet

Voit maksaa opetukseni varauksen yhteydessä Visma Paylla, MobilePaylla numeroon 31722/JEAH GOLF tai laskulla pyydettäessä sähköpostitse heini@heiningolf.com.

 

Opetukset voi maksaa myös liikuntaeduilla JEAH GOLFillle, mukaan lukien verkkokurssini. Kirjaudu liikuntaetupalveluusi ja etsi palveluntarjoajista JEAH GOLF. Maksa haluamasi summa ja lähetä kuitti suorituksesta osoitteeseen heini@heiningolf.com  ja kerro minkä opetuksen tai verkkokurssin haluat maksaa.

Edenred_Digital-use-1.png
SMARTUM_LOGO_RGB_BLACK.png
Epassi Logo Primary Black RGB.png
Eazybreak_ePassi-Group_logo-5-e1618467445368.png

Ota yhteyttä

Tuusulan Golfklubi / Hirvihaaran Golf / Green Golf Malmi

Heini Haapala / +358 400 839 962

Email: heini@heiningolf.com

Seuraa somessa: @heinihaapala

Psst! Parhaiten saat minut kiinni meilitse tai viestein, sillä olen päivisin kiinni opetuksissa enkä useimmiten ehdi vastaamaan soittoihin.

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
hg-logo-full-color-rgb.png